ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης Πολιτικών Μηχανικών - στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ ΑΕ)

Ανακοίνωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ ΑΕ)

 

Ανοικτές θέσεις για Πρακτική Άσκηση στην Εταιρεία  Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ ΑΕ)

 Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. είναι ανώνυμη εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα, με σκοπό τη διαχείριση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Επίσης λειτουργεί τουριστικές επιχειρηματικές μονάδες ως υποκαταστήματα όπως Μαρίνες, Χιονοδρομικά Κέντρα, Ιαματικές Πηγές κ.ά..

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το siteμας www.etasa.gr

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, παρέχει τη δυνατότητα σε σπουδαστές, σπουδάστριες πρώην Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ) να πραγματοποιήσουν  την Πρακτική τους Άσκηση στην Εταιρεία μας.

Μέσω της Πρακτικής Άσκησης η Εταιρεία μας, δίνει την ευκαιρία σε νέους σπουδαστές-σπουδάστριες να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε  την Πρακτική σας Άσκηση  στην Εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως μας στείλετε το  Βιογραφικό σας σημείωμα όπως επίσης και την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης της Πρακτικής Άσκησης.

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει επίσης να στείλει: 

Ø  Πρόσφατη Βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία της σχολής του/της ότι πληροί τις προϋποθέσεις για έναρξη της Πρακτικής του/της Άσκησης.

Οι ανοικτές θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ  αφορούν στους  παρακάτω τομείς:

Ø  Πρακτική Άσκηση σπουδαστών Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογράφων Μηχανικών.

Η Πρακτική Άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας, αποκτώντας μια θεωρητική σε γνώσεις αλλά και πρακτική εμπειρία σε πολλαπλά αντικείμενα των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας.

Πληροφορίες : Γιώτα Πατερίτσα

Τηλέφωνο:210 – 3339564

Email: ppateritsa@etasa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Βουλής 7, Τ.Κ. 105 62, Αθήνα.

 

Κορυφή σελίδας