ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Οδοποιία Ι (ΤΕΙ) 2022-2023: Ενημέρωση

Όπως γνωρίζετε, το μάθημα «Οδοποιία Ι» (ΤΕΙ) δεν διδάσκεται πλέον. Για να συμμετέχετε στην εξέταση του μαθήματος θα πρέπει να δηλώσετε το μάθημα (Θεωρία ή/και Εργαστήριο) στη δήλωση μαθημάτων σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (e-gram).

Ο βαθμός είναι ξεχωριστός για τη Θεωρία και το Εργαστήριο του μαθήματος.

Στο eLearning του μαθήματος «Οδοποιία Ι» (https://elearning.cm.ihu.gr/course/view.php?id=75) μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση σχετικά με την εξεταστέα ύλη της Θεωρίας του μαθήματος «Οδοποιία Ι», καθώς και συμπληρωματικές (λυμένες) ασκήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Το Εργαστήριο του μαθήματος «Οδοποιία Ι» περιλαμβάνει την εκπόνηση μιας εργασίας (η οποία είναι υποχρεωτική), και την εν συνεχεία παράδοση και προφορική εξέταση επί αυτής. Στο eLearning του μαθήματος (https://elearning.cm.ihu.gr/course/view.php?id=75) μπορείτε να βρείτε οδηγίες και λοιπές πληροφορίες για την εκπόνηση της εργασίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Για την ανάθεση της εργασίας μπορείτε να στείλετε email ή να έρθετε από το γραφείο μου στις ώρες συνεργασίας (διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση).

Όποιος φοιτητής/φοιτήτρια επιθυμεί να εκπονήσει εργασία (και δεν έχει γίνει ανάθεση εργασίας σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος), παρακαλώ να μου στείλει email στο atgalanis@ihu.gr  γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜ του/της [Θέμα email: Εργασία Οδοποιία Ι (Εργαστήριο)], ώστε να λάβει το χάρτη με τα σημεία Α και Β της οδού σε ψηφιακή μορφή (pdf), τον οποίο μετά θα εκτυπώσει σε χαρτί μεγέθους Α3 και επί αυτού θα εκπονήσει την εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να έρθετε από το γραφείο μου στις ώρες συνεργασίας και να λάβετε το χάρτη με τα σημεία Α και Β της οδού σε έντυπη μορφή, υπογράφοντας ότι αναλάβατε την εργασία.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες για τους οποίους έχει γίνει ανάθεση εργασίας σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, αλλά δεν την έχουν παραδώσει ή δεν έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό στο Εργαστήριο, θα συνεχίσουν την ίδια εργασία (δεν θα γίνει ανάθεση νέας εργασίας)!

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν εκπονήσει εργασία και την έχουν παραδώσει, αλλά δεν έχουν λάβει προβιβάσιμο βαθμό στο Εργαστήριο, μπορούν να παραλάβουν αυτοπροσώπως την εργασία τους από το γραφείο μου στις ώρες συνεργασίας: Τρίτη 13:00-15:00 (διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση) κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου, να τη συνεχίσουν και να την παραδώσουν σε επόμενη εξεταστική περίοδο.  

Για την παραλαβή των εργασιών θα πρέπει να υπογράψετε ότι την παραλάβατε.

Οι διορθώσεις της εργασίας κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου θα γίνονται στις ώρες συνεργασίας: Τρίτη 13:00-15:00 (διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση). Προσοχή, ΔΕΝ θα γίνονται διορθώσεις μέσω email.

Αθανάσιος Γαλάνης

Κορυφή σελίδας