ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Πρόγραμμα εξεταστικής Ιουνίου 2021

Αγαπητοί φοιτητές

Η Συνέλευση του Τμήματος (συμφωνά με την Δ1α/Γ.Π.οικ. 31950/22-05-2021 ΚΥΑ – ΦΕΚ B’ 2141/22.05.2021) αποφάσισε ότι τα μαθήματα της εξεταστικής του Ιουνίου 2021 θα εξεταστούν είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως.

Με ποιον από τους δυο τρόπους θα εξεταστεί το κάθε  μάθημα αποτελεί επιλογή του διδάσκοντος.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι κανόνες διεξαγωγής των εξετάσεων με τον κάθε ένα από τους δύο τρόπους, αφού πρώτα εγκριθούν από την Συνέλευση του Τμήματος.

 Μετά την ανακοίνωση των κανόνων διεξαγωγής, θα ενεργοποιηθούν και οι εγγραφές στο exams.civil.ihu.gr  στο οποίο θα μπορείτε να εγγραφείτε στα μαθήματα που προτίθεστε να εξεταστείτε. Η εγγραφή σας σε κάποιο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και αποδοχή των κανόνων διεξαγωγής της εξέτασης του μαθήματος.

Παρακαλώ, πριν την έναρξη των εγγραφών, να συνδεθείτε στο exams και να διορθώσετε τυχόν λανθασμένα στοιχεία του προφίλ σας. Το όνομα και το επώνυμο σας θα πρέπει να είναι γραμμένα όπως ακριβώς εμφανίζονται αυτά στην ηλεκτρονική γραμματεία. Επίσης στο πεδίο με το επώνυμο θα πρέπει να εμφανίζεται το επώνυμο σας, στην συνέχεια ένα κενό και μετά ο αριθμός μητρώου σας.

Καλή επιτυχία σε όλους σας

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

Συνημμένα:

Κορυφή σελίδας