ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Διοργάνωση από το Τμήμα ΠΜ & ΜΤΓ επιστημονικής ημερίδας με θέμα: «Από τη Θεωρία στην Πράξη. Ζητήματα Χώρου και Κατασκευών», στις 5 Ιουνίου 2015

Στόχος της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα «Από τη Θεωρία στην πράξη. Ζητήματα Χώρου και Κατασκευών» είναι η εμβάθυνση σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφαρμοσμένου έργου στα γνωστικά αντικείμενα των δύο κατευθύνσεων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών & Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Μελέτες, υλοποιημένα έργα, αποτελέσματα ερευνών παρουσιάζονται με στόχο να ενδυναμώσουν την αντίληψη μας για το οικιστικό περιβάλλον, τις κατασκευές και το δημόσιο χώρο. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες του ακαδημαϊκού κι επαγγελματικού χώρου και η συμμετοχή τους μας τιμά ιδιαίτερα.

Η Επιστημονική Ημερίδα αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ανάλογων επιστημονικών πράξεων, τις οποίες το Τμήμα έχει την πρόθεση να διοργανώνει, πλέον, σε ετήσια βάση. Απευθύνεται στους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποφοίτους των Τμημάτων του ΤΕΙ/ΚΜ, επιστήμονες σχετικών τομέων και κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου θα εκτεθούν έργα του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ενδύματος και πρότυπες κατασκευές των Τμημάτων Μηχανολόγων ΤΕ και Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ/ΚΜ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οργανωτική Επιτροπή Ημερίδας: Λ. Θεοδωρίδου, Μ. Δανιήλ, Γλ. Καριώτου

Περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://civilgeo.teicm.gr/imerida050615/

Κορυφή σελίδας