ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 18-5-2022

 

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του Ιδρύματος,  θα πραγματοποιηθεί η Ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος που παρακολούθησαν τα παρακάτω προγράμματα σπουδών :

α. Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Σερρών και

β. Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής ΤΕ - Κατεύθυνση: Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ορκωμοσία μπορούν να συμμετέχουν όσοι φοιτητές ανακηρύχθηκαν πτυχιούχοι έως και τις 13-04-2022. 

Για την συμμετοχή τους στην ορκωμοσία οι φοιτητές θα πρέπει να εκδώσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (βλέπε το κείμενο της δήλωσης στο τέλος της ανακοίνωσης) μέσω του gov.gr (link: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses) και αφού την αποθηκεύσουν σε αρχείο pdf  να την αποστείλουν ως συνημμένη στο e-mail  info@civil.ihu.gr  το αργότερο έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

Για να επιτραπεί η είσοδος και συμμετοχή στην ορκωμοσία, οι φοιτητές και οι συνοδοί τους (έως 4 το ανώτερο ανά φοιτητή, για την αποφυγή συνοστισμού) θα πρέπει :

1.    να επιδείξουν κατά τον έλεγχο την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία τους

2.    να επιδείξουν κατά τον έλεγχο το πιστοποιητικό (εμβολιασμού ή νόσησης) ή την βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR, rapid test). 

Δεκτές είναι μόνο οι βεβαιώσεις που εκδίδονται από το www.gov.gr και οι οποίες έχουν έγκυρο QR code και είναι ψηφιακά υπογεγραμμένες από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

3.    να έχουν δηλώσει εγκαίρως την παρουσία τους (ως επισκέπτες) στο edupass.gov.gr

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (που καλύπτει πλήρως στόμα και μύτη) και των προβλεπόμενων αποστάσεων, εντός των εσωτερικών χώρων του Πανεπιστημίου είναι υποχρεωτική.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

Αναπληρωτής Καθηγητής

 

 

Για την Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στην ορκωμοσία

 

ΠΡΟΣ : 

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ

Κείμενο :

Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς όλες μου τις υποχρεώσεις στο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών  ……………………………………………………………………………………………….

(δηλώστε το πρόγραμμα που παρακολουθήσατε, δηλαδή : ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ή Κατεύθυνση : ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ του Τμήματος ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας).

Παρακαλώ να κάνετε δεκτή την συμμετοχή μου στην ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί στις 18-5-2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00μ.μ.

Έλαβα γνώση και βεβαιώνω την ορθότητα των προσωπικών μου στοιχείων, του βαθμού και του τίτλου σπουδών που θα μου χορηγηθούν και παρακαλώ να μου χορηγήσετε τα παρακάτω πιστοποιητικά / βεβαιώσεις :

1.    Πτυχίο

2.    Αντίγραφο Πτυχίου

3.    Αναλυτική Βαθμολογία

4.    Βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων που εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής και του Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

5.    Παράρτημα Διπλώματος

Όσα από τα παραπάνω δεν είναι εφικτό να χορηγηθούν την ημέρα της ορκωμοσίας, παρακαλώ να μου αποσταλούν με courier δικής μου χρέωσης ή στο e-mail μου εφόσον φέρουν ψηφιακή υπογραφή.

Αριθμ. Μητρώου :

Ακαδ. Έτος εγγραφής :

 

Κορυφή σελίδας