ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Κατασκευές Οπλισμένοu Σκυροδέματος I - Ανακοίνωση για τους φοιτητές του ΠΠΣ που χρωστούν το μάθημα

Οι φοιτητές που χρωστούν το μάθημα "Κατασκευές Οπλισμένου Σκυροδέματος Ι" του προγράμματος σπουδών του ΤΕΙ, έχουν τις εξής επιλογές:

1. Αν έχουν ήδη παρακολουθήσει το μάθημα σε παλιότερο εξάμηνο και έχουν κάνει την εργασία τους με προβιβάσιμο βαθμό (μέσος όρων των 3 καλύτερων βαθμών από τις 4 ασκήσεις), δεν έχουν υποχρέωση να το ξαναπαρακολουθήσουν και να ξανακάνουν εργασίες, οπότε θα προσέλθουν στις τελικές εξετάσεις του εξαμήνου και θα εξεταστούν στην ύλη που έχουν διδαχθεί

2. Αν δεν έχουν παρακολουθήσει το μάθημα, δεν έχουν παραδώσει τις εργασίες τους κτλ, μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Οπλισμένο Σκυρόδεμα Ι του νέου προγράμματος σπουδών του ΔιΠαΕ.

3. Στην περίπτωση που κάποιος φοιτητής, ενώ είχε παρακολοθήσει το μάθημα σε προηγούμενο εξάμηνο και είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του σε αυτό (παρουσίες, εργασία κτλ), επιθυμεί να παρακολουθήσει το μάθημα του νέου προγράμματος σπουδών, τότε θα πρέπει να το δηλώσει στη σελίδα του μαθήματος στο elearning (παρακάτω θα βρειτε το σύνδεσμο). Στην περίπτωση αυτή θα έχει όλες τις υποχρεώσεις των φοιτητών που το παρακολουθούν με το νέο πρόγραμμα σπουδών (εργασία κτλ) και θα εξεταστεί στην ύλη του νέου μαθήματος.

 

Μπορείτε να δηλώσετε την επιλογή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://elearning.cm.ihu.gr/mod/choice/view.php?id=12154

Κορυφή σελίδας