ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Αριθμητική Ανάλυση με Η/Υ – Μέθοδος εξ αποστάσεως εξέτασης.

 

Η online εξέταση του μαθήματος θα γίνει την Πέμπτη 25/6/2020 και ώρα 11:00.

Η εξέταση θα γίνει με την μέθοδο του online quiz με χρήση του Safe Exam Browser. Διαβάστε ΑΜΕΣΑ την ανακοίνωση «Εξ αποστάσεως εξετάσεις με τη χρήση του Safe Exam Browser» για την ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει αύριο Τετάρτη 24/6/2020 (http://civilgeo.teicm.gr/index.php?id=2142).

Τα θέματα θα περιλαμβάνουν ασκήσεις, όμοιες με αυτές των προηγούμενων εξεταστικών, τις οποίες θα πρέπει ο εξεταζόμενος να τις επιλύσει στο χαρτί και στην συνέχεια, με βάση τα αποτελέσματα που έβγαλε, να απαντήσει online σε μια σειρά ερωτήσεων (είτε multiple choice ή συμπλήρωσης αριθμητικής απάντησης). Το quiz θα χρονομετρείται αυτόματα και θα υπάρχει ένα συνολικό χρονικό όριο επίλυσης όλων των θεμάτων και απάντησης των ερωτήσεων. Το χρονικό αυτό όριο θα ανακοινωθεί με την έναρξη του quiz.

Οι σπουδαστές θα πρέπει αρχικά να συνδεθούν με το κινητό τους στο zoom, στην «αίθουσα» https://zoom.us/j/748766682.

Το κινητό τηλέφωνο που θα χρησιμοποιηθεί για την επιτήρηση θα πρέπει:

  • Να έχει μπει σε λειτουργία πτήσης, αφού πρώτα συνδεθείτε στην αίθουσα zoom, για να μην σας καλέσει κάποιος κατά λάθος την ώρα της εξέτασης και χαθεί η σύνδεση.
  • Να είναι πλήρως φορτισμένο ή ακόμη καλύτερα να είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή του.
  • Να είναι τοποθετημένο σταθερά σε τέτοια θέση έτσι ώστε στο οπτικό του πεδίο να είναι όλο το σώμα του εξεταζόμενου, το γραφείο του και η οθόνη του Η/Υ.

Επιτρέπεται να έχετε στο γραφείο σας, 4-5 λευκές κόλλες Α4 (κόλλες, όχι τετράδια) τις οποίες θα επιδείξετε στον επιτηρητή για να ελέγξει αν είναι λευκές, στυλό ή μολύβια και κομπιουτεράκι. Τυχόν απαραίτητο τυπολόγιο θα δοθεί με τα θέματα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την φοιτητική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο με φωτογραφία (πχ. διαβατήριο). Επιτρέπεται επίσης να έχετε ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό. Από την στιγμή που αρχίσει το quiz ΔΕΝ επιτρέπεται η απομάκρυνση του εξεταζόμενου από το οπτικό πεδίο της κάμερας του κινητού.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης θα δοθούν από τους επιτηρητές και τον διδάσκοντα επιπλέον απαραίτητες οδηγίες για την διενέργεια του quiz (π.χ. κωδικοί πρόσβασης).

 

Ο διδάσκων

 

Χρήστος Βοζίκης

 

Κορυφή σελίδας