ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Εξ αποστάσεως εξετάσεις με τη χρήση του Safe Exam Browser

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην "αίθουσα" https://zoom.us/j/223011873 του zoom με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων που διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζονται από φοιτητές στην εγκατάσταση και χρήση του Safe Exam Browser.

Η συνάντηση αφορά σε πρώτη φάση όσους φοιτητές πρόκειται να εξεταστούν τις επόμενες μέρες στα μαθήματα:

- Ανάλυση Κατασκευών με Η/Υ

- Αντισεισμικός Σχεδιασμός

- Κατασκευές Οπλισμένου Σκυροδέματος Ι

- Αριθμητική Ανάλυση με Η/Υ (και Αριθμητική Ανάλυση ΠΔΕ)

Οι φοιτητές στη συνάντηση αυτή θα πρέπει να συνδεθούν στο zoom με το κινητό τους τηλέφωνο ή με κάποιο tablet και όχι με τον Η/Υ τον οποίο θα χρησιμοποιούν για να απαντούν στις ερωτήσεις των εξετάσεων, έτσι ώστε να γίνει η πιστότερη προσομοίωση των συνθηκών των εξετάσεων που θα ακολουθήσουν.

Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει την έκδοση 3 του Safe Exam Browser (προσοχή, παλαιότερες εκδόσεις δεν είναι συμβατές) και να προσπαθήσουν να "εξεταστούν" στις δοκιμαστικές εξετάσεις που έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα των εξετάσεων.

Η συμμετοχή όλων όσων πρόκειται να εξεταστούν στα παραπάνω μαθήματα, ιδιαίτερα όσων διαπιστώνουν προβλήματα κατά τη δοκιμαστική εξέταση στην πλατφόρμα των εξετάσεων, κρίνεται απαραίτητη ώστε να είναι ομαλή η διεξαγωγή των πραγματικών εξετάσεων.

 

Οι διδάσκοντες των μαθημάτων

Εμ. Κίρτας, Ε. Ρήγα, Γ. Παναγόπουλος, Χρ. Βοζίκης

Κορυφή σελίδας