ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

Τεχνική Νομοθεσία: Παράδοση θέματος + άσκ. θεωρίας 25/01

Την Παρασκευή 25/01/19, μετά το πέρας των εξετάσεων της θεωρίας, θα γίνει η παράδοση του θέματος και της τελευταίας άσκησης της θεωρίας. Η παράδοση θα γίνει στους χώρους του μαθήματος.

Η κάθε ομάδα παραδίδει ως εξής:

(α) το θέμα που αποτελείται από 3 σχέδια (βλ. φυλλάδιο εκφώνησης) παραδίδεται σε φάκελο Α4 με λάστιχα, ο οποίος φέρει τα ονόματα και τους ΑΕΜ των φοιτητών εξωτερικά. Τα σχέδια θα είναι σε τυπωμένα σε πινακίδες (με πινακάκι) και θα είναι διπλωμένα σε Α4 μέσα στον φάκελο. Στον φάκελο θα περιλαμβάνεται επίσης CD με τα σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή, συγκεκριμένα σε μορφή .pdf ή jpg (όχι AutoCAD στο CD). Αν έχετε δουλέψει τα σχέδια στο χέρι θα πρέπει να τα σκανάρετε. Δεν θα δεχθούμε την μελέτη σας σε ρολό ή με άλλον τρόπο πέρα απ' αυτόν που περιγράφεται παραπάνω. Η παράδοση του θέματος είναι υποχρεωτική για να αξιολογηθείτε στο μάθημα.

(β) η τελευταία άσκηση της θεωρίας παραδίδεται ξεχωριστά, σε σελίδες Α3, οι οποίες (i) είτε θα βρίσκονται μέσα σε φάκελο Α3 (ii) είτε μέσα σε διαφάνεια Α3. Το όνομά σας και ο ΑΕΜ είναι και εδώ απαραίτητα, εξωτερικά στον φάκελο ή τη διαφάνεια.

Οι διδάσκουσες

Μ. Δανιήλ

Χ. Παντελίδου

Κορυφή σελίδας