ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ

ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΕΙΣ Έναρξη Μαθημάτων

Η έναρξη του μαθήματος "Θεμελιώσεις & Αντιστηρίξεις" θα γίνει με την 1η διάλεξη θεωρίας την Τετάρτη 4/10/2017.

Τα μαθήματα εργαστηρίου θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 9/10/2017) όταν και αναμένεται να έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα ηλεκτρονικής δήλωσης των φοιτητών και επιλογής του αντίστοιχου εργαστηρίου όπου θα περιλαμβάνονται τα εξής:

Για τους φοιτητές του Νέου Προγράμματος Σπουδών θα υπάρχουν τα τμήματα που ορίζονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, ένα ανοιχτό τμήμα και ένα τμήμα παρατηρητών (στο τελευταίο εγγράφονται μόνο όσοι έχουν εκπληρωμένες παρουσίες εργαστηρίου και μένει η εργασία και η επιτυχής εξέταση στη θεωρία). Στο ανοιχτό τμήμα εγγράφονται μόνο όσοι δεν καταφέρουν να βρουν θέση σε ένα από τα υπόλοιπα τμήματα του ωρολόγιου προγράμματος και θα πρέπει να έρθουν στο 1ο εργαστήριο της Δευτέρας 9/10/2017 στις 12:15 ώστε να τους τοποθετήσει ο διδάσκων σε κάποιο από τα υφιστάμενα τμήματα.

Για τους φοιτητές του Παλιού Προγράμματος Σπουδών θα γίνει προσπάθεια από την ηλεκτρονική γραμματεία να ενεργοποιηθούν τμήματα και διαδικασία όμοια με τα παραπάνω για το ΝΠΣ. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό για την τρέχουσα περίοδο, θα υπάρξει ένα ανοιχτό τμήμα και ένα τμήμα παρατηρητών. Όσοι εγγραφούν στο αντοιχτό τμήμα θα πρέπει να προσέλθουν στο 1ο εργαστήριο της Δευτέρας 9/10/2017 στις 12:15 ώστε να τους τοποθετήσει ο διδάσκων σε κάποιο από τα υφιστάμενα τμήματα.

Κορυφή σελίδας